Aanbod

Het is onze missie om het werkgeluk in Nederland te vergroten

Maak werk van werkgeluk!

Medewerkers die doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden, hebben ongelooflijk veel toegevoegde waarde voor je organisatie. Wie wil er nou niet zinvol bezig zijn en fijn werken. Toch kunnen er momenten zijn dat je even niet ziet hoe je deze visie vertaalt naar de praktijk. Of je ziet bijvoorbeeld dat er een externe nodig is om je blik te verbreden. Wij helpen je graag en nemen al onze expertise, ervaring en enthousiasme mee om het werkgeluk en de betrokkenheid binnen jouw organisatie te vergroten.

Inspiratie, inzicht en impact zijn de kernwoorden in onze manier van werken. Hieronder hebben we twee actuele aanbiedingen voor je op een rij gezet.
Heb je een andere vraag? Stuur ons vooral een mail, we kijken er naar uit om je een voorstel op maat te doen.

Onze werkwijze

Onze manier van werken wordt gekenmerkt door Inspiratie, inzicht en impact.  

 

  1. Analyse – jouw organisatie leren kennen

  We geloven dat elke organisatie uniek is. Zoals elk mens gevormd is door haar verleden en eigen dromen en wensen heeft, geldt dit voor organisaties net zo goed. Dus voordat we nadenken over oplossingen willen we goed begrijpen hoe jouw organisatie werkt, waar ze vandaan komt en wat haar heeft gebracht waar ze nu staat. 

  We verdiepen ons eerst in jouw organisatie om aan oplossingen te werken die voor jouw organisatie het beste werken. Inzicht is voor ons de basis voor de beste oplossing.

  1. Meten is …. belangrijk

  Het is fijn om te werken aan een concreet resultaat. WIN helpt je door Werkgeluk te meten met onze Werkgeluk scan zodat je precies weet waar je staat. We gebruiken hiervoor het Klaver-4 model waarmee we precies in kaart kunnen brengen wat de situatie is voor jouw organisatie. Zo ontdek je ook waar er nog werk aan de winkel is.

  Door vaker te meten wordt het effect van acties duidelijk en kan je gericht bijsturen. Samen werken aan het realiseren van concrete doelen, daar committeren we ons graag aan.

  1. Stip op de horizon

  Veranderen omdat het moet, kost energie. We geloven dat het beter werkt om inspiratie en ambitie als startpunt te gebruiken. Mensen bewegen en betrokkenheid vergroten, ontstaat als medewerkers werken aan aansprekende doelen en een wenkend perspectief. En wees eerlijk, hoeveel plannen die zijn gemaakt leveren energie op en brengen mensen daadwerkelijk in beweging?

  Wij helpen je om een realistische en inspirerende stip op de horizon te zetten.

  1. Advies en implementatie

  Wij zijn experts in Werkgeluk en weten hoe jij kan werken aan het verhogen van werkgeluk. We putten hierbij uit jarenlange ervaring met HR strategie, beleid, HR vraagstukken en praktijkgericht onderzoek.

  We nemen maatwerk en co-creatie als uitgangspunt. We geloven dat we de meeste impact maken als we de oplossingen samen met mensen uit jouw organisatie vormgeven. Door nauw op te trekken met Management, de HR afdeling en medewerkers blijft het eigenaarschap in de organisatie en zorgen we er voor dat de kennis in de organisatie zelf wordt opgebouwd.

  Voorbeelden van oplossingen zijn: aanscherpen van employer proposition, optimaliseren van de Employee Journey, verbeteren van talent management, het oprichten/verbeteren van een Academy of Bedrijfsschool, werken aan zelforganisatie, leiderschapsontwikkeling, cultuurontwikkeling en het verbeteren van samenwerking door community-vorming.

  Allemaal mooie voorbeelden waarmee we impact maken in organisaties.

  1. Coaching en training

  We weten uit onze jarenlange coaching- en trainingservaring dat mensen een grote invloed hebben op hun eigen werkgeluk. In onze coaching en trainingen helpen we mensen om inzicht te krijgen in hun eigen werkgeluk en krijgen ze handvatten en hulpmiddelen om hun eigen werkgeluk te vergroten. Onze Masterclasses worden zowel in-company als op basis van open inschrijving gegeven.

  Onderzoek wijst uit dat de leidinggevende een grote rol speelt in het Werkgeluk van anderen. Wij trainen en coachen leidinggevenden waarbij ze zich beter bewust worden van de impact van hun rol als leidinggevende. We vertalen theoretische modellen naar de dagelijkse praktijk en werken met zelf ingebrachte praktijkvoorbeelden. Door hun inzicht te vergroten en ervaringsgericht leren, zijn ze in staat het werkgeluk in hun eigen team te versnellen

Inspiratie

Inzicht

Impact

Wil jij dat je organisatie optimaal functioneert?

Neem hieronder contact met ons op.
We kijken samen hoe we je organisatie succesvoller kunnen maken.