coaching spreekuur

De waarde van opgeladen en gelukkige medewerkers

Ieder jaar ziet het CBS een toename van burn-out gevallen kort nadat medewerkers op vakantie zijn geweest. Als je dat optelt bij de signalering dat Corona veel meer impact op ons heeft gehad, dan we dachten, valt het te verwachten dat we een behoorlijke piek gaan zien in de uitval van medewerkers in september.

  • Herken jij dat medewerkers een pittige tijd doormaken en dat hun concentratie hierdoor afneemt?
  • Maak je je als werkgever/HR-professional zorgen om bepaalde medewerkers?
  • Zie je dat je mensen minder energie hebben dan je van hen gewend bent?
  • Baart het je zorgen dat medewerkers dit jaar veel minder uitgerust terugkomen van hun vakantie?
  • Erken jij dat voorkomen beter is dan genezen?
  • Wil je je medewerkers begeleiden om vanuit eigen regie en met energie het werk weer op te pakken?

Dan hebben wij de oplossing voor je: het coaching spreekuur, een laagdrempelig en effectief oplaadmoment voor medewerkers.

Het werkt als volgt:

Wij bieden je een senior coach met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en toonaangevend werkgelukexpert. Zij is helemaal thuis op het gebied van energiemanagement, ontspanning, effectiviteit en zelfmanagement. Een dagdeel per week is zij beschikbaar voor jouw organisatie. Medewerkers tekenen zich in op een tijdslot van 45 minuten. In die tijd krijgen zij de ruimte om in alle vertrouwelijkheid stoom af te blazen, op te laden en met concrete handvatten terug te keren naar hun werkplek. Na afloop ontvangen zij per mail van hun coach een samenvatting van de tips en eventuele oefeningen of leessuggesties. Individuele en exclusieve aandacht die ervoor gaat zorgen dat jij je medewerkers weer met plezier aan het werk ziet.

Jij weet als geen ander hoeveel een gelukkige werknemer waard is en wat een verzuimende medewerker kost. Daarom geloof jij ook dat investeren in het coaching spreekuur zich dubbel en dwars terugverdient.

Direct aan de slag? Dat kan!

Stuur Lieke een mail en zij neemt snel contact met je op.

“Een klein zetje om daarna zelf grote stappen te zetten”

Wil jij dat je organisatie optimaal functioneert?

Neem hieronder contact met ons op.
We kijken samen hoe we je organisatie succesvoller kunnen maken.