Inspiratie

Wetenschappelijk artikel over de invloed van corona op ons werkgeluk

Met trots presenteren wij ons eerste wetenschappelijke artikel! Het afgelopen jaar heeft Lieke Bezemer samen met Rosalie Reichardt onderzoek gedaan naar werkgeluk ten tijde van de corona pandemie. De resultaten van dit onderzoek zijn te lezen in dit artikel. Doe je voordeel met de praktische tips die zij geven aan HRM professionals en managers. 

Hoe organiseer je dat, de terugkeer naar kantoor?

Nu we langzaam weer terugkeren naar kantoor, rijst de vraag, hoe je dat goed kunt organiseren en zodanig dat je goed rekening houdt met de behoeftes van medewerkers. Aandacht voor werkgeluk dus. Lieke schreef er een artikel over voor het Nederlands Instituut van Psychologen.

In de radiouitzending bij Stax en Toine!

Op uitnodiging van NPO radio 1 was Lieke op 15 januari te gast in Hilversum om als werkgelukexpert haar toelichting te geven op het rapport van de WRR. De tips die ze geeft, zijn ook terug te vinden in haar boek Werkgeluk werkt!

efficientie ten koste van werkgeluk

Op MT.nl vind je het artikel van 16 januari waarin Lieke uiteenzet waarom het zo belangrijk is om de focus te verleggen van effici├źntie naar effectiviteit. Lees hier het artikel.