Masterclass voor HR-professionals

Gezien de huidige RIVM maatregelen hebben we helaas moeten besluiten de masterclass uit te stellen. Zodra er een nieuwe datum bekend is, laten we dat hier weten.

(Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, dan word je automatisch geïnformeerd.)

Zo weet je of de masterclass voor jou is:

  • Ben jij benieuwd naar wat de laatste inzichten over werkgeluk in coronatijd zijn?
  • Wil jij inspiratie opdoen over hoe je werkgeluk verhoogd?
  • Vind jij het hard nodig om structureel aandacht te besteden aan werkgeluk binnen jullie organisatie?
  • Wil je leren hoe je werkgeluk kan meten en aan de slag kan met concrete verbeteringen?
  • Ben jij op zoek naar mogelijkheden om de impact van jullie HR-beleid op je medewerkers te vergroten?

Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

 

 

Masterclass werkgeluk voor HR-professionals

Het wordt een dag waarop inzicht en inspiratie centraal staan. We nemen je de hele dag mee in de wereld van werkgeluk.  We bespreken de veelzeggende resultaten van het recente Nederlandse werkgelukonderzoek (een samenwerking tussen WIN en Fontys Hogescholen) en de werkgelukscan die nu beschikbaar is. We laten je ervaren, geven je handvatten en bieden je een combinatie van theoretische kennis en direct toepasbare interventies.

Wil je ook direct impact?

 

Voor de mensen die direct de impact van werkgeluk willen ervaren, bieden we de mogelijkheid om voor een meerprijs de werkgelukscan in te zetten voor een specifieke afdeling of team. Na afronding van de werkgelukscan komen we bij je langs voor een adviesgesprek en ontvang je van ons een rapportage van de resultaten.

Optie 1:

Inzicht, inspiratie én impact

 

Ga je voor Inzicht, Inspiratie en Impact, dan neeem je deel aan de masterclass en verzorgen we bovendien een werkgelukscan voor een team binnen jouw organisatie.

De investering voor het geheel is €799,- (excl. BTW)  

Optie 2: 

Inzicht en inspiratie


Ga je voor Inzicht, Inspiratie dan neem je deel aan de masterclass.

De investering voor de masterclasis €499,- (excl. BTW)

Helemaal er tussen uit

De locatie van de masterclass is gelegen in het buitengebied van ’s-Hertogenbosch. We beschikken over inspirerende werkruimtes, goede en gezonde hapjes en drankjes en een enorme buitenruimte. Je bent er letterlijk en figuurlijk uit, zodat je daarna opgeladen en vol nieuwe ideeën met werkgeluk aan de slag kunt.

 

Wil je meer informatie over de masterclass en/of de werkgelukscan, neem dan contact op met
Lieke (06-18426266).

Over de trainers

De masterclass wordt verzorgd door Lieke Bezemer en Kim Hooiveld, twee bevlogen trainers en tevens oprichters van Werkgeluk Instituut Nederland.

We stellen ze even aan je voor:

Lieke is een van de meest toonaangevende werkgelukexperts in Nederland en een  veelgevraagd spreker over werkgeluk. Ze schreef het boek ‘Werkgeluk werkt!’ waarin zij het wetenschappelijk gevalideerde klaver-4 model voor werkgeluk uiteenzet. Haar enorme passie en enthousiasme, gecombineerd met de gave om theoretische inzichten om te zetten naar praktische toepasbaarheid, maakt dat ze jou van begin tot eind weet te boeien.

Kim is een doorgewinterde HR-professional. Hij is thuis in alle facetten van het HR-vak, weet als geen ander hoe je het onderwerp van werkgeluk op de agenda zet en hoe je (politieke) krachtenvelden voor je kunt laten werken. Kim is de geluksstrateeg die ieder probleem van meerdere kanten bekijkt en voor wie denken in beleid en strategie een tweede natuur is. Zijn aanpak maakt dat jij weet waar je moet beginnen en direct aan de slag wil gaan.

Optie 1:

Inzicht, inspiratie én impact

 

Ga je voor Inzicht, Inspiratie en Impact, dan neeem je deel aan de masterclass en verzorgen we bovendien een werkgelukscan voor een team binnen jouw organisatie.

De investering voor het geheel is €799,- (excl. BTW)  

Optie 2: 

Inzicht en inspiratie


Ga je voor Inzicht, Inspiratie dan neem je deel aan de masterclass.

De investering voor de masterclasis €499,- (excl. BTW)

Wil jij dat je organisatie optimaal functioneert?

Neem hieronder contact met ons op.
We kijken samen hoe we je organisatie succesvoller kunnen maken.