Over WIN

Werkgeluk Instituut Nederland

De oprichters en drijvende krachten van het Werkgeluk Instituut zijn Lieke Bezemer en Kim Hooiveld. Ze hebben een verschillende achtergrond en een gedeelde missie. Samen staan ze voor een toegankelijke, pragmatische aanpak met een integrale en mensgerichte manier van werken voor een langdurig resultaat.

“Je kunt niet bepalen hoe de wind waait, maar wel hoe je je zeilen stelt.”

Kim over Lieke: 
“Lieke is geweldig.”

 

Happyologist

 

Lieke Bezemer is Arbeid & Organisatiepsycholoog en Onderwijspsycholoog. Met werkervaring binnen Onderwijs, Zorg en het bedrijfsleven, besloot zij in 2013 voor zichzelf te beginnen. Dit kwam voort uit het verlangen om het werkgeluk in Nederland te vergroten. In 2018 verscheen haar boek Werkgeluk werkt! Ze heeft inmiddels vele programma’s ontwikkeld, vaak in combinatie met een wetenschappelijk validatie. Lieke is een inspirerende spreker, coach en trainer. Ze weet complexe zaken eenvoudig te maken, legt de vinger snel op de zere plek, zowel op het niveau van de organisatie, team als medewerker. Als in je in gesprek gaat met Lieke, loop je het risico aangestoken te worden door haar tomeloze enthousiasme.

Kim over Lieke: “Lieke is geweldig. Ze is een pionier en veelgevraagd spreker op het gebied van Werkgeluk en weet als geen ander het onderwerp concreet en praktisch te maken. Haar kracht zit in de mensgerichte aanpak waarmee ze het thema werkgeluk in de specifieke situatie van het team en het individu toepast.”

 

Geluksstrateeg

 

Kim Hooiveld heeft een achtergrond in Human Resources en Bedrijfskunde. Hij is een echte HR-Generalist met ervaring in verschillende sectoren waaronder Retail, Zakelijke Dienstverlening, Techniek en Banking. Hij heeft succesvol gewerkt in verschillende rollen als HR Business Partner, Project Manager en HR Directeur. Kim zoekt altijd de samenwerking, is, nuchter en makkelijk in de omgang. Hij relativeert, heeft aandacht voor het persoonlijke, werkt met plezier en humor.

Lieke over Kim: “Kim verrast  iedere keer opnieuw. Hij is een strategisch denker die altijd mogelijkheden ziet en uiteenlopende belangen samen weet te brengen. Het gaat hem om de mens en hij zet zich met hart en ziel in voor betekenisvolle organisaties.”

 

Lieke over Kim: “Kim verrast iedere keer opnieuw.”

 

Wil jij dat je organisatie optimaal functioneert?

Neem hieronder contact met ons op.
We kijken samen hoe we je organisatie succesvoller kunnen maken.